Joacim Bråthen vil hjelpe eiendomsforvaltere med digitalisering

joachim.jpg

Joacim trer inn i teamet vårt som ny salgsdirektør. Han har lang erfaring med salg gjennom hele sin yrkeskarriere og har brukt de siste årene på å utvikle fremtidens salgsmetoder for den digitale verdenen. Vi er sikre på at Joacim vil bringe stor verdi til teamet vårt. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Imerso!

Vi har forberedt noen spørsmål til Joacim:

Joacim, hva inspirerte deg til å begyne å jobbe for Imerso?

Jeg så en utmerket mulighet til å være en del av noe nytt som potensielt kan revolusjonere en bransje som er moden for en digital transformasjon. Eiendom og byggebransjen er blant de største produsentene av karbonutslipp og avfall. Imersos tjeneste bidrar direkte til å gjøre industrien mer miljømessig bærekraftig. Samtidig løser Imerso flere problemer rundt åpenhet mellom prosjektpartiene samt gir BIM et formål også i byggefasen av et prosjekt. Å være en del av det, og samtidig få jobbe i et svært hyggelig og kompetent team, var en mulighet som umiddelbart fanget interessen min.

Hva vil du oppnå mens du jobber her?

Jeg vil illustrere for eiendomsforvaltere fordelene ved å ha en digital tvilling. Med Imersos løsninger kan eiendomseiere spare betydelige kostnader, øke effektiviteten og redusere avfall, både under bygging og gjennom vedlikehold. Digitale tvillinger og 3D-dokumentasjon av bygninger vil snart bli en bransjestandarden globalt. Jeg vil jeg bidra til å gjøre Imerso til den ledende leverandøren av denne teknologien.

Hva liker du å gjøre utenom arbeidet?

Familien min er selvfølgelig det viktigste elementet i livet mitt - mine tre år gamle tvillinggutter og kone. Men utenom det, har jeg en besettelse av fjellene. Det er ikke noe mer tilfredsstillende og vakkert enn å være på toppen av et fjell. Det er noe virkelig majestetisk ved det; det er den lange og tunge veien mot toppen som gir følelsen av mestering når du faktisk når den. Jeg prøver å praktisere denne tankegangen rundt dynamikken mellom strev og mestring i mange aspekter av livet mitt.

Har du en “tech-gadget'“ som du ikke kan leve uten?

Jeg er en "techie" og elsker all slags teknologi, men jeg elsker også struktur og effektivitet. Jeg ser alltid etter nye måter å være mer effektiv, slik at jeg kan få tid til å gjøre mer og kontinuerlig utvikle megselv og mine ferdigheter. Så all teknologi som kan gjøre livet mitt bedre, lettere, morsommere eller mer effektivt blir verdsatt og tatt i bruk. Selv det er litt kjedelig, så må jeg si min telefon og bærbare datamaskin. Det gir meg struktur, informasjon og effektivitet hvor som helst og når som helst. Jeg Googler absolutt alle spørsmål og emner; now som har først til at jeg har lært masse om alt mulig informasjon. Som for eksempel hvordan postnumre etableres og de forskjellige kategoriene meloner (Hint, det er bare to kategorier, og en av dem har bare en type melon, prøv å gjette hvilken).

Hvordan ser du for deg at Imerso vil vokse og utvikle seg i fremtiden?

Det vi kan se i dag er at eiendomsbransjen nå begynner å gjøre seg klar for en digital transformasjon. De første aktørene som har tatt i bruk metodikken vår, har opplevd gode resultater. Vi ser imidlertid at bransjen generelt er veldig konservativ, og at noen firmaer fortsatt trenger noe mer overbevisning før de bestemmer seg for å implementere en digital løsning. Jeg ser for meg at Imerso vil bidra til denne transformasjonen og utvikle seg i takt med bransjen.

Takk Joacim, og igjen velkommen til teamet!

Kristoffer RoedComment